БийАгра ( BEEAGRA )

5.00 лв.
Хранителна добавка за пчели с витамини и минерали.
Бийагра стимулира яйцеснасянето на пчелната майка, осигурява необходимите витамини по време на болестни състояния и по време на зимния период.Спомага за добива на мед и ускорява развитието на пчелното семейство.
Дозировка: 20 гр. Бийагра за 10 литра вода за пиене или захарен сироп. На пчелно семейство се прилага по 500мл.сироп. В случай на болестни състояния 40 гр. за 10 литра захарен сироп.
 Последно от блога

Как се хранят пчелите през зимата? Изхранването на пчелите през зимата е изключително важно за самите животинки. През активния сезон те се хранят основно с меда, който е в течна форма. Неговото съдържание е основно от фруктоза, глюк...
виж още

Качествена храна за пчели В нашият онлайн магазин ще откриете едни от най-качествените храни за пчели с богато съдържание на минерали и витамини. Днешното ревю е насочено именно към тази важна за пчелите част от техния живо...
виж още

Нещо интересно за пчелите Пчелите са едни от най-важните и дребни животинки на този свят. Знаете ли, че ако изчезнат много неща ще се променят в света?!

Дори тази тема да ви е интересна, може би ще мога да привлека интер...
виж още

Подобни продукти