Най-добрите храни за пчели на пазара – Част 2

Най-добрите храни за пчели на пазара – Част 2
В първата част на материала ни, свързан с най-добрите храни за пчели на пазара, ви разказахме за огромната значимост на качеството на фуража и имуностимулиращите продукти, които предлагате на своите пчели. Днес ще продължим с представянето на още марки от сферата, но преди това, по традиция ще ви запознаем и с малко полезна информация, свързана с храненето на пчелите.
В предишния ни материал споменахме две марки, които специализират главно в производството на твърда храна. Трябва да знаете обаче, че пчелите могат и е добре да консумират и течна храна. Всъщност, това са и двата основни типа храна за пчелите. Според експертите редуването на видовете храна – според консистенцията – е благоприятен фактор за поддържането на „перфектната форма“ на пчелите.
А сега нека да продължим и със следващите ни предложения за най-добри храни за пчели на пазара у нас, а и по цял свят. Ето още няколко марки, на които можете, със сигурност, да заложите в грижите си за кошерите:
  1. БКВ Груп от Босна и Херцеговина. Нека не ви смущава произхода на тази марка, а напротив – да ви мотивира да я изпробвате. Всъщност, пчеларството е доста популярно в Босна и Херцеговина, а това води и д извода, че тук грижите за пчелите са на високо ниво, знанията – значително сериозни и придружени с нужните изследвания и тестове – докато пазарът е богат на избор от продукти, включително и на хранителните. БКВ Груп е фирма, която определено е сред лидерските местни производители на стимулативни пчелни пити, така че можете да заложите и на нея, ако имате нужда от храна за целия кошер, подходяща за всички сезони. Голяма част от храните на БКВ са протеин, витаминен и минерален комплекс.
  2. Апитом. Това е сръбска марка, която у нас е добре позната на опитните пчелари. С нейното име ще намерите доста разнообразни продукти за подхранване на пчелите. Голяма част от готовите фуражи на Апитом се припознават като най-качествени от гледна точка на пълен списък с нужните за пчелите витамини за пролетния сезон, когато съществува риск от разпространение на множество зарази и болести.
  3. Апифонда. Ако се придържате към идеята за гарантираното немско качество, тази марка няма как да не ви спечели. Апифонда разполага с богата гама от твърди храни за пчели. Цените на марката са значително разумни и достъпни. Най-хубавото е, че фирмата разполага както с храни за подхранване през есенно-зимния период, така и за допълнително стимулиране през по-благоприятните пролетни и летни дни.
  4. Апипаста Зукан. Тази испанска марка е сравнително нова на пазара, но пък успя да получи одобрението на пчелари от цял свят за отрицателно време. Апипаста Зукан се радва на положителни отзиви главно поради богатото си разнообразие от био продукти, които винаги включват витамини и минерали от жизнено значение за здравето и устойчивостта на пчелите. Храните на тази иновативна компания обикновено пристигат под формата на паста.
Разгледайте и наличните храни за пчели в нашия магазин. Бъдете сигурни, че в нашия асортимент ще намерите само проверена и наистина качествена продукция, която да дава най-доброто за вашия кошер!


публикувана на 12.01.2021 14:34:11